Boix Zal Restaurant

Al cor de la Zona Franca de Barcelona, trobem el restaurant Boix ZAL. Igual que un oasi en mig d’un desert, el Boix és un illot en el que descansar i fer un bon àpat en un ambient de tranquilitat i serenor que ens ajuden a treure’ns de sobre part de l’ estrés acumulat durant el dia.

A més, i de la mà del seu Xef, podrem endinsar-nos en un món de sensacions gastronòmiques que faran les nostres delícies per a que quan finalment, esn aixequem de la taula, ho fem amb aquella satisfacció d’ haver gaudit d’uns instants excepcionals.

El Boix ZAL està ubicat dins del Service center del ZAL, pel que gaudeix d’una molt bona zona d’ aparcament que el fa òptim per acostar-s’hi si ens movem amb cotxe i no volem tenir mals de cap amb l’aparcament. La seva proximitat amb la Fira de Montjuïch i els seus Salons Privats, el fan una elecció molt comuna entre els assitents a les Fires de Barcelona.

Publicacions de Boix Zal

Èxit de la segona edició del “Postre Solidari” de Blauplat

La campanya ha recollit més de 1.000 euros, que ja són en mans de l'ONG Amics de Villacaoba La segona edició de la campanya del “Postre Solidari”, una iniciativa de Blauplat Grup d'Hostaleria i l’Associació Ajudem-nos, ha obtingut de nou una excel·lent acollida per...
Llegir més

Contacte:

Adreça:

Avinguda dels Ports d’Europa, 100
08040 Barcelona

Telèfon:

+34  93 552 57 94

Email:

info@boixzal.com

Web:

www.canametller.com

Ubicació:

Boix Zal Restaurant

Avinguda dels Ports d’Europa, 100
08040 Barcelona
T. 93 552 57 94

Galeria d’imatges del Boix Zal