Blauplat Grup d’Hostaleria manté la seva política d’RSC recolzant entitats socials 

Ja està a punt una nova edició de la campanya del “Postre Solidari”, una iniciativa de Blauplat Grup d’Hostaleria i l’Associació Ajudem-nos, que en les seves anteriors edicions ha obtingut una excel·lent acollida per part dels clients i amics del grup hostaler.

En aquesta ocasió, Blauplat recaptarà fons per a l’ONG Video Games Without Borders, una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa videojocs d’impacte social amb l’objectiu de canviar el món per a millor a través dels jocs digitals. En concret, el projecte Antura and the Letters és un videojoc per a dispositius mòbils desenvolupat per ensenyar a llegir en àrab als 2.5 milions de nens i nenes sirians que estan sense escolaritzar a causa del conflicte, aprofitant que la gran majoria de famílies sirianes té accés a un telèfon intel·ligent. El joc és gratuït, es pot jugar sense connexió a internet i ha demostrat la seva eficàcia amb centenars de nens.

Com sempre, els establiments de Blauplat proposen als clients un plat solidari. A través d’ell, el client destinarà 50 cèntims a l’ONG Video Games Without Borders, que se sumaran a uns altres 50 cèntims que aportarà Blauplat. D’aquesta manera, cada postre solidari suposa un donatiu d’un euro.

L’objectiu de Blauplat Grup d’Hostaleria és, com sempre, contribuir a finançar projectes de caire social. Ens ajudeu?